Rafturi metalice

Rafturi metalice si dulapuri metalice – rezistenta si siguranta

Rafturi metalice si dulapuri metalice de uz casnic sau uz industrial, utilizate pentru  depozitarea unei game variate de produse, acestea fiind caracterizate prin functionalitate, aspect placut, flexibilitate si usurinta la asamblare. Astfel, compania noastra va pune la dispozitie mai multe tipuri de rafturi metalice si dulapuri metalice destinate magazinelor, depozitelor, service-urilor auto pentru depozitarea pieselor, arhivarii etc. Rafturile pot fi cu suruburi sau cu cleme, fixe sau mobile, rafturi pentru marfa vrac sau rafturi pentru marfa paletizata si multe altele, dupa cum veti putea vedea in portofoliul nostru de produse.

Modelele de rafturi metalice si dulapuri metalice prezentate va permit organizarea si optimizarea spatiului de depozitare intr-un mod cat mai economic si cat mai functional. Tehnologiile de ultima generatie folosite la fabricarea mobilierului metalic asigura rezistenta si calitatea superioara a acestuia. Finisare: zincate sau vopsite cu pulberi epoxidice in cuptor la 200° C,  conform normelor in vigoare.  

Tipuri de rafturi metalice si utilizari

Firma noastra va intampina cu o gama bogata de rafturi metalice, realizate astfel incat sa raspunda cerintelor dumneavoastra in mod cat mai eficient. Ofertele noastre incep cu rafturi simple, destinate uzului casnic, pentru camara, garaj sau birou, cu dimensiuni variabile in functie de cerintele dumenavoastra, si pana la sisteme de rafturi metalice complexe, cu inaltimi de pana la 12 metri, cu platforme si scari de acces.

  • -Rafturi metalice pentru camara, garaj sau birou: rafturi metalice Kit, Eurokit, Arredokit, cornier cu suruburi sau Avant LB6.
  • -Rafturi metalice pentru magazine, arhive, depozite: Cornier cu suruburi, Avant LB6, Arredokit sau B60.
  • -Rafturi metalice pentru depozite: Avant LB6, rafturi B60 sau rafturi B110.
  • -Rafturi metalice pentru depozitarea corpurilor lungi: Cantilever S sau Cantilever P.
  • -Rafturi metalice pentru depozitarea anvelopelor: Avant LB6 sau B60.
  • -Rafturi metalice pentru arhive: rafturi mobile – pentru folosirea la maximum a spatiului disponibil.
  • -Rafturi metalice HORECA: avant LB6 INOX.

Cu alte cuvinte, se regasesc in gama noastra de produse rafturi metalice pentru depozitarea produselor mici, rafturi metalice pentru depozitarea produselor mari, rafturi metalice pentru depozitarea paletilor, rafturi metalice pentru depozitare de produse lungi sau cu forme neregulate.

Tipuri de dulapuri metalice si utilizari

Oferta noastra cuprinde dulapuri metalice pentru arhive, fisete metalice cu usi culisante, usi batante sau usi armonice.

Pentru depozitare oferim dulapuri solide cu o portanta a politei ce variaza intre 100 si 300 kg pe mp.

Pentru personalul angajat puteti alege dintr-o gama larga de fisete metalice pentru vestiar.

Rafturi  metalice multifunctionale 

Caracteristica principala a rafturilor metalice prezentate este versatilitatea lor. Functie de exigente sau de spatiul disponibil puteti alege dintr-o gama larga de produse. Va stam la dispozitie pentru intocmirea de oferte personalizate si proiecte de utilare a depozitelor fara vreo obligatie pentru solicitant.

COPYRIGHT 2014 BITCODE