Rafturi Metalice Avant LB6

Seria de rafturi LB6 reprezinta un sistem static de stocare, configurabil in functie de domeniul de utilizare, in functie de marfa depozitata si in functie de spatiul in care se va amplasa. Folosit pentru realizarea de instalatii pe mai multe niveluri, cu scari si platforme pietonale sau pentru realizarea unei arhive moderne si rezistente in timp, acest sistem de rafturi prezinta un raport optim calitate/pret.

Solid      Elegant    Usor de montat

Montajul acestui raft se realizeaza fara suruburi: politele se monteaza pe patru cleme. Stalpii raftului sunt realizati in profil omega, iar portanta unei perechi de stalpi este de 4 tone. 

Lungimi disponibile pentru polite: 800, 1000 sau 1200 mm.

Adancimi disponibile pentru polite: 300, 400, 500 sau 600 mm. 

Rafturile pot fi montate independent sau cuplate in baterie cu mai multe module, caz in care se economisesc stalpi si se rigidizeaza optim instalatia de rafturi.

Instalatie LB6

Pentru folosirea spatiului pe inaltime

Rafturi metalice cu platforma, cu parter plus unul sau doua etaje. Podea realizata din grilaje metalice cu sau fara perforatii. Protectii de culoar sau poarta culisanta pentru incarcare/descarcare.

Portanta indicativa a politei: 300 kg / mp. Finisare de serie: Gri RAL 7038 sau zincat.

La cerere, se executa si in alte culori sau din otel INOX.

 

 

Mobilier LB6

Pentru o buna organizare 

Un raft LB6 poate fi accesorizat cu inchideri spate, inchideri laterale si usi pentru realizarea unui dulap metalic solid. Politele pot fi dotate cu separatoare sau elemente de compartimentare. Deasemenea, se poate crea un modul pentru casete metalice sau din plastic.ProiectamLivramMontam

COPYRIGHT 2014 BITCODE