Rafturi metalice CANTILEVER

Mobilier metalic compus din coloane si console autoportante cu iesire laterala. 

Rafturile Cantilever dau posibilitatea formarii suprafetelor continue si se adapteaza foarte bine sistemelor de miscare traditionale, cum ar fi carucioarele cu furca laterala sau frontala, podurile rulante normale si in coloana. Rezolva problemele de stocare a corpurilor lungi, cu diverse dimensiuni si forme neregulate.

          CANTILEVER     P

Rafturile metalice din seria Cantilever P fac posibila depozitarea pe inaltime a corpurilor grele si foarte grele folosind coloane profil I cu sectiuni de 120 x 240 [mm] 135 x 270 [mm] si 150 x 300 [mm]. Portanta coloanelor este cuprinsa intre 8000 kg si 14450 kg. 

Standardul pentru console propune 6 lungimi, pentru fiecare existand cate 4 sectiuni diferite, rezultand astfel portante ale consolei cuprinse intre 145 kg si 3092 kg.

          CANTILEVER     S

Un nou tip de sistem de stocare nascut din experienta si din necesitatea realizarii unui produs monomontant pentru depozitarea obiectelor lungi, voluminoase sau nepaletizate. Portanta unei astfel de structuri se regaseste in intervalul mediu-inalt.ProiectamLivramMontam

COPYRIGHT 2014 BITCODE